PAsCall ANTWOORDDIENST

Met PAsCall antwoorddienst komt u altijd professioneel over naar u klanten. PAsCall maakt uitsluitend gebruik van goed opgeleide telefonistes met jarenlange ervaring. Uit tevredenheidsonderzoeken blijkt keer op keer dat onze klanten de Antwoorddienst hoog waarderen. Ook uw organisatie kan onze antwoorddienst gebruiken om de telefonische bereikbaarheid te verhogen.

Onze antwoorddienst maakt u 100% bereikbaar

PAsCall antwoorddienst is de flexibele oplossing in vele situaties. Als u in een vergadering zit, op klantbezoek bent of gewoon eens geheel ongestoord wilt werken  bent u met onze antwoorddienst verzekerd van juiste telefonische bereikbaarheid.

De telefonistes van PAsCall weten precies hoe ze de uiteenlopende vragen van uw klanten en prospects kunnen beantwoorden. Naar uw wens kunnen zij een van de volgende acties ondernemen: personen bellen, informatie geven, doorverbinden of enkel een boodschap noteren. Na de gesprekken ontvangt u per direct een bericht met de belangrijkste gegevens van het telefoongesprek.

Antwoordienst App

Antwoorddienst App-Available-on-the-App-StoreIn onze Antwoorddienst App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Antwoordsienst App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

ANTWOORDDIENST TARIEVEN

Aantal gesprekken per maandPrijs per gesprek
Tussen de 0 en 25€ 2,45
Tussen de 26 en 50€ 2,20
Tussen de 51 en 100€ 1,95
Tussen de 101 en 200€ 1,70
Tussen de 201 en 400€ 1,45
400 en meer€ 1,20
Doorverbinden en SMS
Doorverbinden incl. gesprekskosten€ 1,25
Onbeperkt SMS per maand€ 10,00

ANTWOORDDIENST ZONDER ABONNEMENT

Klantenvertellen over PAsCall TelefoonserviceProbeer PAsCall Antwoorddienst twee weken vrijblijvend en gratis uit. Wij hanteren geen abonnementskosten, geen opstartkosten, geen minimale afname, geen opzegtermijn en geen extra bijkomende kosten.

Offerte aanvragen Direct aanmelden

REFERENTIES

Sven van Heijningen

Alles wordt netjes in de Engelse taal beantwoord

12 oktober 2012

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt

Sven van HeijningenProcraft
Sander Remans

Uitstekende out-of-office telefoonservice

28 januarie 2011

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

Sander RemansEscrow Alliance
Charles de Bie

De reacties van mijn klanten zijn zeer positief

30 november 2011

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

Charles de BieCDB Makelaars
Gerben Bouwhuis

Innovatief

8 april 2013

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

Gerben BouwhuisLaptop Plus