PAsCall BOODSCHAPPENDIENST

De Boodschappendienst van PAsCall is dé oplossing voor u. Met jarenlange ervaring op het gebied van contactafhandeling en een goede telefonische bereikbaarheid, bent u verzekerd van de beste kwaliteit boodschappendienst.

U wilt telefonisch volledig bereikbaar zijn? Met optimaal klantcontact? Dan biedt onze Boodschappendienst ook wel Telefoonservice genoemd de uitkomst.

De telefonistes van PAsCall handelen een gesprek af precies zoals u dat wilt en heeft aangegeven in ons speciale online intranet. In dit systeem kunt u exact aangeven hoe de telefoon opgenomen moet worden en real-time informatie over uw bedrijf aanpassen. U kunt PAsCall Boodschappendienst inzetten wanneer u dat wenst; of dit nou alleen tijdens drukke periodes is of de gehele dag door. Bij PAsCall is er geen minimale afname. U bent verzekerd van optimale bereikbaarheid.

Hoe werkt het?

U ontvangt een lokaal geografisch telefoonnummer van PAsCall Boodschappendienst. Hier kunt u uw telefoon naar doorschakelen met *21. Of u laat uw klanten rechtsstreeks bellen naar het nummer van u uw receptie-op-afstand.

Na het gesprek

Na elk gesprek ontvangt u direct (kosteloos) een e-mail notificatie. U kunt er tevens voor kiezen een SMS te ontvangen in bepaalde situaties of het gesprek door te laten verbinden naar u of een van uw medewerkers. Zo heeft u een volwaardige receptie op afstand.

Boodschappendienst App

boodschappendienst App-Available-on-the-App-StoreIn onze Boodschappendienst App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Boodschappendienst App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

BOODSCHAPPENDIENST TARIEVEN

Abonnement en gesprekken per maandPrijs
Abonnement per maand€ 10,00
Tussen de 0 en 25 per gesprek€ 2,50
Tussen de 26 en 50 per gesprek€ 2,40
Tussen de 51 en 100 per gesprek€ 2,30
101 en meer per gesprek€ 2,00
Doorverbinden en SMS
Doorverbinden incl. gesprekskosten€ 1,25
Per SMS€ 0,25

Klantenvertellen over PAsCall Telefoonservice

Offerte aanvragen Direct aanmelden

REFERENTIES

Sven van Heijningen

Alles wordt netjes in de Engelse taal beantwoord

12 oktober 2012

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt

Sven van HeijningenProcraft
Sander Remans

Uitstekende out-of-office telefoonservice

28 januarie 2011

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

Sander RemansEscrow Alliance
Charles de Bie

De reacties van mijn klanten zijn zeer positief

30 november 2011

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

Charles de BieCDB Makelaars
Gerben Bouwhuis

Innovatief

8 april 2013

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

Gerben BouwhuisLaptop Plus