PAsCall DOORSCHAKELSERVICE

Bekijk de beoordelingenHet succes van uw onderneming staat of valt met een goede customer service. Een uitstekende bereikbaarheid is daarom van groot belang.

Wat kunt u verwachten van onze doorschakelservice?

De telefonistes van PAsCall nemen professioneel en vriendelijk met uw bedrijfsnaam de telefoon voor u op. Zij staan uw klanten te woord alsof zij bij u in dienst zijn. De telefonistes noteren de gegevens van de beller en sturen direct een bericht naar uw e-mail of mobiel. En bij dringende zaken, bellen ze u op uw mobiel.

Hoe werkt dat technisch?

Via een telefoontoestel gekoppeld aan een computer nemen onze telefonistes het gesprek voor u aan. Zij kunnen op het beeldscherm zien dat er voor u gebeld wordt en nemen met uw bedrijfsnaam de telefoon op. Alle relevante informatie is voor hen zichtbaar op het scherm: uw bedrijfsactiviteiten, presentatielijsten en (mobiele) telefoonnummers van uw personeel. En actuele informatie: stel dat er na 16.00 uur weer iemand bereikbaar is op uw kantoor, dan is dat bij ons bekend. Vergissingen zijn zo uitgesloten.

Hoe ontvangt u de informatie?

Nadat het gesprek met de klant is beëindigd, wordt het bericht direct per e-mail of sms aan u verzonden.

Kan PAsCall de telefoon ook doorverbinden?

Ja, natuurlijk. Nadat de telefonistes de telefoon hebben aangenomen, kunnen zij deze naar u doorverbinden. Uw gegevens staan op het scherm, dus zij hoeven alleen uw mobiele telefoonnummer aan te klikken. Op dat moment bepaalt u zelf of u de klant te woord wilt staan. Komt het u niet gelegen, dan staan zij de klant verder te woord.

Doorschakeldienst App

Antwoorddienst App-Available-on-the-App-StoreIn onze Doorschakeldienst App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Doorschakeldienst App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

DOORSCHAKELDIENST TARIEVEN

Abonnement en gesprekken per maandPrijs
Abonnement per maand€ 10,00
Tussen de 0 en 25 per gesprek€ 2,50
Tussen de 26 en 50 per gesprek€ 2,40
Tussen de 51 en 100 per gesprek€ 2,30
101 en meer per gesprek€ 2,00
Doorverbinden en SMS
Doorverbinden incl. gesprekskosten€ 1,25
Per SMS€ 0,25

Klantenvertellen over PAsCall Telefoonservice

Offerte aanvragen Direct aanmelden

REFERENTIES

Sven van Heijningen

Alles wordt netjes in de Engelse taal beantwoord

12 oktober 2012

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt

Sven van HeijningenProcraft
Sander Remans

Uitstekende out-of-office telefoonservice

28 januarie 2011

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

Sander RemansEscrow Alliance
Charles de Bie

De reacties van mijn klanten zijn zeer positief

30 november 2011

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

Charles de BieCDB Makelaars
Gerben Bouwhuis

Innovatief

8 april 2013

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

Gerben BouwhuisLaptop Plus