PAsCall SECRETARIAATSERVICE

PAsCall Secretariaatservice: De belangrijkste voorwaarden voor goed contact met uw klanten is goede telefonische bereikbaarheid. U wilt dat uw klanten op een professionele manier te woord worden gestaan maar u heeft niet altijd de mogelijkheid om ieder gesprek aan te nemen? PAsCall Secretariaatservice helpt u met uw telefoonbeantwoording en is Uw PA en uw visitekaart als het om Telefoonservice gaat.

PAsCall Secretariaatservice biedt op afstand ondersteuning aan opdrachtgevers en bestaat uit een vast team van telefonistes. PAsCall Secretariaatservice is opgericht met als doel de kleine- en middelgrote ondernemer een helpende hand te bieden. PAsCall springt in waar uw bedrijf tijdelijk of structureel hulp nodig heeft.

PAsCall Secretariaatservice verzorgt speciaal voor uw organisatiegrootte de telefoonbeantwoording. U kunt uw telefoon op elk gewenst moment van de dag eenvoudig naar ons kantoor doorschakelen zodat u altijd optimaal telefonisch bereikbaar bent.

PAsCall beantwoordt uw gesprekken tussen 08:00 uur en 18:00 uur met uw firmanaam, nemen een bericht voor u aan of verbinden door naar uw (mobiele) telefoon. Na 18:00 uur kan de telefoon worden doorgeschakeld naar onze voicemail.

U mist nooit meer een belangrijk telefoontje en u geeft altijd een goede indruk, ook als u er niet bent of even niet gestoord kan worden. Tijdens vergaderingen, lezingen, trainingen, vakanties, lunches of zakenreizen, bij ziekte en in piekperiodes is uw telefonische bereikbaarheid perfect geregeld. Ook voor incidentele dienstverlening kunt u bij PAsCall terecht. Bijvoorbeeld bij tijdelijke afwezigheid van u of uw werknemers, een bedrijfsfeestje of zwangerschapsverlof. U krijgt van ons na elk aangenomen telefoongesprek altijd een rapportage per mail.

Secretariaatservice App

Secretariaatservice App-Available-on-the-App-StoreIn onze Secretariaatservice App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Secretariaatservice App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

SECRETARIAATSERVICE TARIEVEN

Abonnement en gesprekken per maandPrijs
Abonnement per maand€ 10,00
Tussen de 0 en 25 per gesprek€ 2,50
Tussen de 26 en 50 per gesprek€ 2,40
Tussen de 51 en 100 per gesprek€ 2,30
101 en meer per gesprek€ 2,00
Doorverbinden en SMS
Doorverbinden incl. gesprekskosten€ 1,25
Per SMS€ 0,25

Klantenvertellen over PAsCall Telefoonservice

Offerte aanvragen Direct aanmelden

REFERENTIES

Sven van Heijningen

Alles wordt netjes in de Engelse taal beantwoord

12 oktober 2012

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt

Sven van HeijningenProcraft
Sander Remans

Uitstekende out-of-office telefoonservice

28 januarie 2011

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

Sander RemansEscrow Alliance
Charles de Bie

De reacties van mijn klanten zijn zeer positief

30 november 2011

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

Charles de BieCDB Makelaars
Gerben Bouwhuis

Innovatief

8 april 2013

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

Gerben BouwhuisLaptop Plus