PAsCall TELEFOONAANAME

Telefoonaanname van PAsCall Telefoonservice. Altijd professioneel en zakelijk. Wij werken volgens het 1-lijn principe, uw bellers worden dus nooit in de wacht gezet voor gesprekken van andere klanten. Directe telefoon aanname. Wij hebben een laag personeelsverloop en al onze telefonistes zijn in vaste dienst. Ze zijn goed getraind, spreken ABN en goed Engels! Ruim 98% beantwoord binnen 3x overgaan!

Telefoonaanname | Hoe handelen wij uw gesprekken af

U kunt zelf precies aangeven hoe wij moeten opnemen, welke gegevens wij noteren en hoe dit teruggekoppeld dient te worden. Daarnaast kunt u ook aangeven hoe wij met verschillende gespreksonderwerpen om moeten gaan. Potentiële klanten direct naar uw doorverbinden en administratieve zaken per e-mail doorgeven. Telefoonaanname zoals het hoort!

Telefoonaanname met kwaliteit

Doordat PAsCall Telefoonaanname werkt met het 1-lijn principe wordt uw klant nooit in de wacht gezet voor een andere klant. De telefoonaanname afdeling heeft standaard een overcapaciteit op de werkvloer en zorgt ervoor dat uw telefoon adequaat, professioneel en snel wordt beantwoord op de wijze zoals u dat voorschrijft!

Telefoonaanname App

Telefoonaanname App-Available-on-the-App-StoreIn onze Telefoonaanname App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Telefoonaanname App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

TELEFOONAANAME TARIEVEN

Abonnement en gesprekken per maandPrijs
Abonnement per maand€ 10,00
Tussen de 0 en 25 per gesprek€ 2,50
Tussen de 26 en 50 per gesprek€ 2,40
Tussen de 51 en 100 per gesprek€ 2,30
101 en meer per gesprek€ 2,00
Doorverbinden en SMS
Doorverbinden incl. gesprekskosten€ 1,25
Per SMS€ 0,25

Klantenvertellen over PAsCall Telefoonservice

Offerte aanvragen Direct aanmelden

REFERENTIES

Sven van Heijningen

Alles wordt netjes in de Engelse taal beantwoord

12 oktober 2012

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt

Sven van HeijningenProcraft
Sander Remans

Uitstekende out-of-office telefoonservice

28 januarie 2011

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

Sander RemansEscrow Alliance
Charles de Bie

De reacties van mijn klanten zijn zeer positief

30 november 2011

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

Charles de BieCDB Makelaars
Gerben Bouwhuis

Innovatief

8 april 2013

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

Gerben BouwhuisLaptop Plus