PAsCall TELEFOONPERMANENTIE

Wilt u telefonisch volledig bereikbaar zijn met optimaal klantcontact? Dan biedt onze telefoonpermanentie, te zien als een receptie op afstand, uitkomst. Tegen een laag tarief handelen de telefonisten van PAsCall Telefoonpermanentie , onder uw bedrijfsnaam, een gesprek precies af zoals u dat wilt.

Bij PAsCall betaalt u per gesprek, zonder vast contract en zonder opzegtermijn. U kunt de Telefoonpermanentie van PAsCall inzetten wanneer u dat wenst; of dit nu alleen tijdens drukke periodes is of de gehele dag door, er is geen minimale afname.

PAscall Telefoonpermanentie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. Kies voor onze Telefoonpermantie en u professionaliseert uw klantcontact en vergroot daarnaast uw bereikbaarheid voor klanten. Belangrijke telefoontjes mist u hierdoor nooit meer. Binnen een uur kunnen we deze dienst voor u gereed maken.

Meer dan alleen Telefoonpermanentie

Bij ons gaat Telefoonpermanentie verder dan het opnemen met uw bedrijfsnaam. Zo kunnen we uw agenda beheren,  zorgen we voor klachtenafhandeling en nog veel meer. U hoeft dankzij onze telefoonservice geen gesprek meer te missen. Bovendien krijgt u altijd  een duidelijk overzicht van ieder gesprek.

Telefoonpermantie App

Telefoonopvang App-Available-on-the-App-StoreIn onze App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Telefoonpermantie App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

TELEFOONPERMANENTIE TARIEVEN

Abonnement en gesprekken per maandPrijs
Abonnement per maand€ 10,00
Tussen de 0 en 25 per gesprek€ 2,50
Tussen de 26 en 50 per gesprek€ 2,40
Tussen de 51 en 100 per gesprek€ 2,30
101 en meer per gesprek€ 2,00
Doorverbinden en SMS
Doorverbinden incl. gesprekskosten€ 1,25
Per SMS€ 0,25

Klantenvertellen over PAsCall Telefoonservice

Offerte aanvragen Direct aanmelden

REFERENTIES

Sven van Heijningen

Alles wordt netjes in de Engelse taal beantwoord

12 oktober 2012

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt

Sven van HeijningenProcraft
Sander Remans

Uitstekende out-of-office telefoonservice

28 januarie 2011

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

Sander RemansEscrow Alliance
Charles de Bie

De reacties van mijn klanten zijn zeer positief

30 november 2011

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

Charles de BieCDB Makelaars
Gerben Bouwhuis

Innovatief

8 april 2013

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

Gerben BouwhuisLaptop Plus