19 maart 2014 PAsCall Telefoonservice

Hoe kan ik vertraagd doorschakelen naar PAsCall Telefoonservice

Antwoord: Met het doorschakelnummer schakelt u ook eenvoudig vertraagd door naar PAsCall Telefoonservice. Wilt u na 4 of 5 keer overgaan doorschakelen, volg dan onderstaande instructie:

  1. Toets *61*
  2. Toets nu het doorschakelnummer van PAsCall Telefoonservice in
  3. Sluit af met een #
  4. Wacht op de onderbroken kiestoon en leg de hoorn neer. Al uw inkomende telefoongesprekken worden nu doorgeschakeld naar PAsCall Telefoonservice
  5. Controleer of uw toestel naar het juiste telefoonnummer is doorgeschakeld. Bel hiervoor met uw eigen telefoon uw eigen telefoonnummer. Als het goed is krijgt u nu één van onze telefonistes aan de lijn. Zo kunt u direct horen of uw instructies naar wens worden uitgevoerd

Met de toetsencombinatie #61# schakelt u het vertraagd doorschakelen uit.

Kunt u niet met *61 doorschakelen of heeft u een telefooncentrale?

Het doorschakelen van een telefooncentrale levert doorgaans geen problemen op. Wij hebben van de meeste telefooncentrales en telefoons een lijst gemaakt met daarbij de handleidingen. Deze kunt u vinden bij documentatie. Mocht uw telefooncentrale of telefoon er niet bij staan, neem dan telefonisch contact met ons op, wij zoeken het graag voor u uit.

PAsCall Telefoonservice PAsCall is altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel, altijd volgens uw wensen en altijd op tijd. Met PAsCall Telefoonservice mist nooit meer een belangrijk telefoontje en u geeft altijd een goede indruk, ook als u er niet bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.