De belangrijkste voorwaarde voor goed contact met uw klanten is een goede bereikbaarheid. Maar het is niet altijd mogelijk om ieder telefoongesprek aan te nemen. PAsCall Antwoordservice zonder abonnement kan u erbij helpen om toch altijd voordelig bereikbaar te zijn.


Wanneer u de telefoon naar ons doorschakelt, nemen de telefonistes van PAsCall Antwoordservice op met uw eigen bedrijfsnaam. Altijd vriendelijk en professioneel, en altijd volgens uw instructies. De telefonistes nemen een bericht aan of schakelen door, afhankelijk van uw wensen. Zo hoeft u geen telefoontje meer te missen.

Antwoordservice App

In onze Antwoordservice App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Antwoordservice App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

Antwoordservice zonder abonnement

Probeer PAsCall Antwoordservice zonder abonnement twee weken vrijblijvend en gratis uit. Wij hanteren geen abonnementskosten, geen opstartkosten, geen minimale afname, geen opzegtermijn en geen extra bijkomende kosten.

Bel voor meer informatie: PAsCall: 020-7500860 of mail: info@PAsCall.nl