Telefonische Antwoorddienst

Telefonische antwoorddienst

Het niet snel en adequaat beantwoorden van de telefoon leidt al snel tot de nodige irritatie bij uw zakelijke relaties. De eisen die we stellen aan telefoonbeantwoording zijn toegenomen. Zo verwachten wij dat de telefoon standaard binnen enkele seconden wordt opgenomen. Neem nu contact met ons op!

PAsCall telefonische antwoorddienst biedt oplossingen die niet alleen uw telefonische bereikbaarheid garandeert, maar ook de nodige flexibiliteit geeft tijdens vakanties periodes, ziekte of bij het opvangen van pieken in het telefoonverkeer. U bepaalt zelf wanneer u naar de telefoondienst doorschakelt. Deze flexibiliteit geeft u de mogelijkheid de telefoonbeantwoording efficiënt en effectief te regelen.

Prijsindicatie aanvragen

geen
opstartkosten
geen
minimale afname
geen
opzegtermijn
geen
onverwachte kosten
Hoe gaan wij te werk?
altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel!

Wanneer u met ons in contact treedt inventariseren wij eerst uw wensen. Wij horen graag waar u op dit moment tegenaan loopt met betrekking tot de bereikbaarheid en of onze diensten passen bij uw behoefte. Na de eerste contactmomenten maken wij een voorstel op maat en gaan wij aan de slag met een script en protocol dat past bij uw organisatie. Wij zullen onze mensen dusdanig trainen dat uw klanten geen verschil merken tussen uw eigen personeel en de telefonisten van PAsCall. Wij zijn het perfecte verlengstuk van uw organisatie. 

ANTWOORDDIENST TARIEVEN

Abonnement en Gesprekken
€20,95
Per Maand
Tussen de 0 en 25 – per gesprek – 2,80
Tussen de 26 en 50 – per gesprek – €2,70
Tussen de 51 en 100 – per gesprek – € 2,60
101 en meer – per gesprek – € 2,50
Doorverbinden en
SMS
Doorverbinden vast nr incl. gesprekskosten – €1,25
Doorverbinden mobiel nr incl. gesprekskosten – €1,60
Per SMS – €0,25

Wat onze klanten zeggen

testimonial-team
Sander Remans
Escrow Alliance

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

testimonial-team
Charles de Bie
CDB Makelaars

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

testimonial-team
Gerben Bouwhuis
Laptop Plus

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

testimonial-team
Sven van Heijningen
Procraft

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt.