PAsCall TELEFOONDIENST

De Telefoondienst van PAsCall is de betrouwbare en persoonlijke oplossing voor uw telefonische bereikbaarheid. Het kan bij PAsCall Telefoondienst niet gebeuren dat teveel telefonistes uw telefoonverkeer afhandelen.

Waarom de telefoondienst van PAsCall?

U heeft het helemaal voor elkaar, u levert kwaliteit, uw naam raakt bekend, maar net wanneer men u belt in verband met een order of een offerte aanvraag, bent u in gesprek of in vergadering. U kunt uw oproep niet beantwoorden…. Daar gaat uw kans op meer omzet, of die goede klant… weg zijn uw marketinginspanningen!

Uw receptionist(e) is plotseling langdurig afwezig. Bijvoorbeeld wegens ziekte of wellicht zwangerschapsverlof.

Of wellicht groeit uw bedrijf momenteel zo hard, dat u er eigenlijk een tweede receptionist(e) bij zou kunnen gebruiken….

De telefoondienst van PAsCall helpt u in deze (en andere) situaties uit de brand. PAsCall Telefoondienst biedt een telefoonservice op maat!

PAsCall beantwoordt uw telefoon en zorgt er voor dat die belangrijke klant persoonlijk te woord wordt gestaan:  maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur is onze telefoondienst bereikbaar.

PAsCall Telefoondienst zorgt dat:
De communicatie tussen u en PAsCall optimaal is
Wij met een klein hecht team gemotiveerde vaste telefonistes werken
Uw telefoonverkeer gegarandeerd binnen 3 keer wordt opgenomen
Kwaliteit gewaarborgd is
U bent altijd bereikbaar
Uw klanten worden professioneel te woord gestaan
De telefoondienst is op ieder moment in te schakelen
Directe terugkoppeling van de telefoonberichten
Op ieder moment inzicht in binnengekomen telefoonberichten
Onze telefoonservice is kostenbesparend
Speciaal voor het MKB en ZZP-er

Telefoondienst App

Telefoondienst App-Available-on-the-App-StoreIn onze Telefoondienst App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Telefoondienst App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

TELEFOONDIENST TARIEVEN

Aantal gesprekken per maandPrijs per gesprek
Tussen de 0 en 25€ 2,45
Tussen de 26 en 50€ 2,20
Tussen de 51 en 100€ 1,95
Tussen de 101 en 200€ 1,70
Tussen de 201 en 400€ 1,45
400 en meer€ 1,20
Doorverbinden en SMS
Doorverbinden incl. gesprekskosten€ 1,25
Onbeperkt SMS per maand€ 10,00

TELEFOONDIENST ZONDER ABONNEMENT

Klantenvertellen over PAsCall TelefoonserviceTwee weken gratis op proef met onze telefoondienst? Wij hanteren geen abonnementskosten, geen opstartkosten, geen minimale afname, geen opzegtermijn en geen extra bijkomende kosten.

Offerte aanvragen Direct aanmelden

REFERENTIES

Sven van Heijningen

Alles wordt netjes in de Engelse taal beantwoord

12 oktober 2012

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt

Sven van HeijningenProcraft
Sander Remans

Uitstekende out-of-office telefoonservice

28 januarie 2011

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

Sander RemansEscrow Alliance
Charles de Bie

De reacties van mijn klanten zijn zeer positief

30 november 2011

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

Charles de BieCDB Makelaars
Gerben Bouwhuis

Innovatief

8 april 2013

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

Gerben BouwhuisLaptop Plus