Telefoondienst uitbesteden

telefoondienst uitbesteden

Contact met uw klanten was wellicht nog nooit zo belangrijk. Uw klanten zijn gewend dat zij ten alle tijden met u in contact kunnen komen en een slechte bereikbaarheid kan negatieve gevolgen hebben voor uw organisatie. Daarom kunt u ervoor kiezen om uw telefoondienst uit te besteden bij PAsCall. PAsCall heeft een team van Call-Experts met jarenlange ervaring binnen de klantenservice (interne link).  Een kwalitatieve klantenservice kan uw organisatie veel geld opleveren. Benieuwd of dit meer is dan de kosten? Vraag dan een gratis prijsindicatie aan!

De telefoondienst uitbesteden heeft verschillende voordelen: 

  • U bent altijd bereikbaar via alle kanalen
  • Ons getrainde team staat uw klant netjes en vakkundig te woord
  • U hoeft geen vaste telefonist(e) in dienst te nemen
  • U betaald alleen per daadwerkelijk contactmoment 

Prijsindicatie aanvragen

geen
opstartkosten
geen
minimale afname
geen
opzegtermijn
geen
onverwachte kosten
Hoe gaan wij te werk?
altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel!

Wanneer u met ons in contact treedt inventariseren wij eerst uw wensen. Wij horen graag waar u op dit moment tegenaan loopt met betrekking tot de bereikbaarheid en of onze diensten passen bij uw behoefte. Na de eerste contactmomenten maken wij een voorstel op maat en gaan wij aan de slag met een script en protocol dat past bij uw organisatie. Wij zullen onze mensen dusdanig trainen dat uw klanten geen verschil merken tussen uw eigen personeel en de telefonisten van PAsCall. Wij zijn het perfecte verlengstuk van uw organisatie. 

Wat onze klanten zeggen

testimonial-team
Sander Remans
Escrow Alliance

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

testimonial-team
Charles de Bie
CDB Makelaars

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

testimonial-team
Gerben Bouwhuis
Laptop Plus

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

testimonial-team
Sven van Heijningen
Procraft

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt.