10 juni 2013 PAsCall Telefoonservice

Je telefoon laten opnemen door een ander

Als ZZP’er is het best lastig omdat je zoveel bordjes tegelijkertijd moet hooghouden. Zo moet je klanten binnen halen, je opdrachten goed vervullen en iedereen verwacht dat je altijd maar bereikbaar bent. Alhoewel het veel voordelen heeft om als zzp’er aan de slag te gaan, is de bereikbaarheid wel eens vervelend. Iedereen is op zijn tijd toe aan zijn rust. Maar dat is eenvoudig te regelen.

Je telefoon doorschakelen

Als je even niet bereikbaar wilt zijn, dan kun met alle vaste en mobiele telefoons tegenwoordig heel gemakkelijk je telefoon doorschakelen. Met *21 schakel je deze direct door en met *61 na 30 seconden. Op de meeste smartphones kan je deze doorschakeling eenvoudig instellen.

Je telefoon laten opnemen door een ander

De telefoon kan je vervolgens laten opnemen door een ander. Dat kan je vrouw zijn, of je collega, maar je kan ook gewoon een antwoordservice inschakelen. Zo’n antwoordservice is er helemaal op ingericht op je telefoon netjes en professioneel te beantwoorden. Erg handig!

Tagged: , , , , , ,

PAsCall Telefoonservice PAsCall is altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel, altijd volgens uw wensen en altijd op tijd. Met PAsCall Telefoonservice mist nooit meer een belangrijk telefoontje en u geeft altijd een goede indruk, ook als u er niet bent.