26 februari 2013 PAsCall Telefoonservice

Telefoonservice hanteert interessant tarief voor uw makelaarskantoor

Uw makelaarskantoor bloeit op met onze telefoonservice. Vanaf € 0,00 per maand verzorgen wij uw binnenkomende telefoontjes.

Iedereen weet dat de huizenmarkt het moeilijk heeft, momenteel. Het laatste wat u nodig heeft, is een dure telefoonservice. De meeste telefoonservices hanteren dure abonnementskosten of een lange opzegtermijn en soms zelfs allebei. Bij PAsCall, Your PA, betaalt u alleen voor de telefoontjes die daadwerkelijk binnenkomen, en daarnaast zorgen wij dagelijks voor een kwalitatief goede service voor uw makelaarskantoor.

PAsCall Telefoonservice

PAsCall Telefoonservice behandeld uw binnenkomend telefoonverkeer en neemt berichten aan voor uw makelaarskantoor. U betaalt alleen voor de telefoontjes die PAsCall voor u beantwoord. PAsCall rekent 2,45 euro per telefoongesprek voor de eerste 25 telefoontjes. Voor 10 euro per maand krijgt u alle berichten per SMS.

Als u geïnteresseerd bent in een telefoonservice voor uw makelaarskantoor, kunt u zich aanmelden via ons aanmeldformulier

U kunt op werkdagen binnen een uur gebruikmaken van PAsCall.

Tagged: , ,

PAsCall Telefoonservice PAsCall is altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel, altijd volgens uw wensen en altijd op tijd. Met PAsCall Telefoonservice mist nooit meer een belangrijk telefoontje en u geeft altijd een goede indruk, ook als u er niet bent.