Veel professionele markten breiden zich uit naar ‘groene technologie’ als zij toewerken naar een milieuvriendelijker manier van werken. PAsCall Telefoonservice helpt bedrijven van uiteenlopende grootte om een succesvolle manier van werken op te zetten – en een positief bedrijfsimago te creëren – door een telefoonservice aan te bieden die de manier van werken perfectioneert.

De telefonistes van PAsCall zijn getraind om een grote verscheidenheid aan telefoongesprekken af te handelen vanuit verschillende industriële sectoren. Ieder telefoontje wordt beantwoord in een applicatie specifiek ontworpen voor iedere klant.

Het gebruik van PAsCall Telefoonservice helpt bedrijven om over te gaan tot een groenere manier van werken. Sinds medewerkers een virtuele receptioniste hebben, zijn zij minder tijd kwijt om van en naar kantoor te reizen, en daardoor wordt de uitstoot van uitlaatgassen verminderd.

Flexibelere planning

PAsCall Telefoonservice staat medewerkers een flexibelere planning toe waardoor reizen buiten de spits mogelijk wordt. Hierdoor worden tijd en geld bespaard. Volgens deskundigen kan het gebruik van een virtuele receptioniste service als PAsCall bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf door het professioneel beantwoorden van uw telefoon. Daarnaast kan het u ook veel tijd en geld besparen en bijdragen aan een beter milieu.

Met de mogelijkheid om telefoongesprekken door te verbinden naar een thuisnummer of een mobiele telefoon hebben thuiswerkers dezelfde toegang tot klantcontacten als zij op kantoor zouden hebben. Dit verhoogt de productiviteit terwijl verspilling wordt bestreden en een schoner, groener bedrijfsimago wordt gecreëerd.

PAsCall is een professionele telefoonservice die u een slimmere manier van werken kan bieden, tijd en geld kan besparen en het milieu ten goede kan komen. Of u nu op uw werkt bent of thuis, onderweg of in gesprek met een klant, PAsCall Telefoonservice zorgt ervoor dat geen telefoongesprek onbeantwoord blijft. U zult zo nooit een commerciële kans mislopen, terwijl u wordt ondersteund bij het milieuvriendelijker maken van de manier waarop gewerkt wordt binnen uw bedrijf.