17 september 2012 PAsCall Telefoonservice

Winter in aantocht! Telefoneren met je handschoen

In de winter blijft de bediening van een telefoon met een aanraakscherm een hele opgave, omdat je in veel gevallen je handschoenen moet uittrekken. Niet zo met deze handschoen van hi-Call. Die heeft een microfoon en een speaker ingebouwd en laat je bellen via Bluetooth.

Hi Call GloveBellen met de hi-Call handschoenen ziet er misschien wat vreemd uit, en doet denken aan telefoneren met een ingebeelde telefoonhoorn. De handschoen ziet er uit als een gewone handschoen, maar zit tjokvol technologie. In de duim werd een speakertje ingenaaid, in de pink zit een microfoon.

Via Bluetooth koppel je de handschoen aan je telefoon, zodat die knus in je zak kan blijven zitten en je een oproep kan aannemen met je handschoen. De stand-bytijd bedraagt volgens de makers 10 dagen, en je kan 20 uur bellen op één batterijlading. Je moet de handschoenen dus geregeld in het stopcontact steken. Dat kan met een microUSB-aansluiting.

Tagged: , , , ,

PAsCall Telefoonservice PAsCall is altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel, altijd volgens uw wensen en altijd op tijd. Met PAsCall Telefoonservice mist nooit meer een belangrijk telefoontje en u geeft altijd een goede indruk, ook als u er niet bent.