26 februari 2013 PAsCall Telefoonservice

Dankzij een telefoonservice kunt u thuiswerken

Het gebruik van een telefoonservice kan u werk uit handen nemen. Daarnaast kan een telefoonservice u kosten besparen en het u mogelijk maken om vanuit iedere denkbare plek te werken.

Het kan altijd voorkomen dat u veel telefoontjes krijgt op een moment dat het u niet uitkomt. Als u geen tijd heeft om te telefoon te beantwoorden of als u in gesprek bent met klanten, kan een telefoonservice uitkomst bieden. De telefoongesprekken die u en uw medewerkers niet kunnen beantwoorden, worden professioneel opgevangen door een telefoonservice. Dit voorkomt dat u onnodig wordt gestoord als u met iets belangrijks bezig bent, terwijl uw klanten altijd op een goede manier te woord worden gestaan en u bij dringende zaken wel kunnen bereiken. Hierdoor kunt u de tijd die u daadwerkelijk aan uw eigen taken kunt besteden vergroten en de doelen die u uzelf gesteld heeft, sneller behalen.

Telefoonservice

Een groot voordeel van het gebruik van een telefoonservice is het kostenaspect. Wanneer u uw telefoonverkeer uitbesteed aan een telefoonservice, bespaart u de kosten van een fulltime receptioniste. U betaalt alleen voor diensten waar u gebruik van maakt, en hoeft niet voortdurend een medewerker beschikbaar te houden om te telefoon aan te nemen. Dit kan u flink schelen in de salariskosten.

Het gebruik van een telefoonservice maakt thuiswerken ook een stuk makkelijker. U kunt uw telefoongesprekken laten doorschakelen naar uw huistelefoon of uw mobiele nummer, of u kunt de telefoniste berichten per e-mail of SMS laten versturen. Hierdoor is het makkelijker tijd vrij te maken voor uw privéleven.

Tagged: , , , , , , ,

PAsCall Telefoonservice PAsCall is altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel, altijd volgens uw wensen en altijd op tijd. Met PAsCall Telefoonservice mist nooit meer een belangrijk telefoontje en u geeft altijd een goede indruk, ook als u er niet bent.