Gratis Telefoonservice: De feestdagen staan alweer voor de deur. Om te zorgen dat u onbezorgd aan het kerstdiner kunt plaatsnemen of met een glas champagne kunt proosten op het nieuwe jaar verzorgen wij graag uw telefonische bereikbaarheid tijdens deze twee weken gratis proefperiode.

Omdat wij op alle werkdagen per jaar inzetbaar zijn zal er ook tussen Kerst en Oud & Nieuw door ons PAsCall Telefoonservice team gewerkt worden. Bent u nog geen klant bij PAsCall Telefoonservice, maar wilt u wel graag bereikbaar blijven tijdens de feestdagen? Dat kan!

Gratis Telefoonservice?

Omdat wij het hele jaar door elke nieuwe klant verwelkomen met een twee weken gratis proefperiode kunt u als ondernemer ook gebruikmaken van deze twee weken gratis proefperiode. Op deze manier kunt u voor een paar dagen of weken uw telefoon waar laten nemen door ons, zonder dat u meteen een abonnement af hoeft te sluiten.

Een ideale oplossing voor het kort laten opvangen van uw telefoonverkeer als u graag wilt dat uw klanten ook tijdens de feestdagen professioneel te woord worden gestaan.

Ons PAsCall Telefoonservice team zijn allemaal hoger opgeleid en spreken en schrijven foutloos Nederlands en Engels.  Zij zijn gewend snel te schakelen tussen verschillende soorten gesprekken en zullen uw telefoonverkeer afhandelen met behulp van een belscript wat we in nauw overleg met u opstellen.  Zo weet u zeker dat u nooit een gesprek mist en dat uw klanten volgens uw instructies op een professionele manier geholpen worden, ook tijdens de feestdagen.

Heeft u interesse? Klik hier voor het afsluiten van een twee weken gratis telefoonservice proefabonnement.