20 mei 2012 PAsCall Telefoonservice

Mobiel bereikbaar met een vast nummer

Als ondernemer bent u veel onderweg. Hoe voorkomt u dat u inkomsten misloopt omdat u niet altijd op uw vaste nummer bereikbaar bent? Oplossing: zorg dat u de telefoontjes naar uw vaste nummer altijd worden beantwoord. De telefoonservice van PAsCall kan hiervoor zorgen.

Uit een vast nummer blijkt in welke regio u werkzaam bent. Dat vinden uw klanten belangrijk om te weten. Bovendien blijkt uit onderzoek dat meer dan tweederde van de consumenten het prettig vindt om bij een eerste contact een vast nummer te kunnen bellen. Met uw mobiele nummer bent u daarentegen altijd telefonisch bereikbaar. Met PAsCall Telefoonservice combineert u betrouwbaarheid, professionaliteit en bereikbaarheid optimaal.
Door telefoontjes naar op vaste nummer te ontvangen en bij opdrachten of spoed door onze telefonistes te laten doorverbinden naar uw mobiele telefoon, bent u altijd bereikbaar. U voorkomt hiermee vervelende situaties. Zoals bijvoorbeeld wanneer het kantoor leeg is en niemand op kan nemen. Bent u ondernemer aan huis en bent u net op pad? Een potentiële klant belt u thuis en uw kind neemt op. Het zijn momenten waarop de klant u net zo goed zelf aan lijn had kunnen hebben.

Er zijn nog tal van praktische- en kostenvoordelen:

Altijd een centraal aanspreekpunt
Continue telefonische bereikbaarheid
Geen bericht gaat verloren
Geen tijdrovende beantwoording van standaardvragen
Concentratie op zakelijke kansen en kernactiviteiten
Geen verstoringen van uw bedrijfsproces
Telefoon- en personeelskosten inzichtelijk en beheersbaar
Geen dure investeringen in telefonie-infrastructuur
Geavanceerde, up-to-date software en communicatiemiddelen
Alle telefoongesprekken en dataverkeer adequaat en betrouwbaar opgeslagen
Volledig actuele klantinformatie
Vanaf elke plaats in de wereld via website berichten inlezen en agenda raadplegen
Volledig behoud van de eigen identiteit: één gezicht naar buiten
Telefoonservice tarieven zijn 1/6 van het salaris van een eigen telefoniste

Heeft u meerdere vaste nummers voor uw onderneming? Ook dat is geen probleem. Bij PAsCall Telefoonservice kunt u een opbeperkt aantal telefoonummers naar ons doorschakelen.

Beter mobiel bereikbaar

Uit onderzoek van blijkt dat consumenten en zakelijke klanten een voorkeur hebben om bij een eerste contact een vast nummer te kiezen. Dit geldt voor zowel man als vrouw, jong als oud, alle opleidingsniveaus, verschillende werksituaties en inkomensklassen: iedereen komt tot dezelfde conclusie. Ook de woonplaats van de consument maakt niet uit: consumenten uit elke regio van Nederland vinden dat een vast nummer beter mobiel bereikbaar is.

Het is aan u als professionele mobiele ondernemer om dit waar te maken. Mis nooit meer een belangrijke oproep en laat uw klanten niet wachten. Met de Telefoonservice van PAsCall weet u zeker dat u altijd telefonisch mobiel bereikbaar bent voor uw klanten.

Wilt u meer informatie? Bel dan nu 020-7500860 of meld u direct aan in.

Tagged: , , , , , , , , , ,

PAsCall Telefoonservice PAsCall is altijd aanwezig, altijd met een lach, altijd goed gehumeurd, altijd professioneel, altijd volgens uw wensen en altijd op tijd. Met PAsCall Telefoonservice mist nooit meer een belangrijk telefoontje en u geeft altijd een goede indruk, ook als u er niet bent.