DE KILI WAR CHILD CHALLENGE 2017 VAN ROLAND & SWANTJE

Wij dromen er al jaren van om samen de Kilimanjaro te beklimmen, maar we droomden er ook jaren van samen een kind te krijgen. Helaas kunnen wij niet op natuurlijke manier zwanger worden en was de enige mogelijkheid IVF. Dit hebben we 5 keer geprobeerd, een slopend, vermoeiend, extreem emotioneel proces wat ons veel energie en nog veel meer tranen heeft gekost.

Eind 2015 hebben we besloten om er een punt achter te zetten en ons leven weer op te pakken. Dit was zeker geen makkelijke beslissing en we zitten nog steeds midden in het rouw proces. Om deze periode uit ons leven een plek te geven en een nieuwe periode in ons leven te beginnen hebben we besloten om in 2017 mee te doen aan de War Child Kili-Challenge. Het beklimmen van de 5.895 meter hoge Kilimanjaro in Tanzania gekoppeld aan een heel goed doel War Child.

Samen halen we de oorlog uit hopelijk heel veel kinderen!

We vinden het een mooie gedachte om ons verdriet met deze beklimming een plek te geven en tegelijkertijd zoveel kinderen over de hele wereld te helpen die geen bescherming en kans krijgen om op te groeien hoe wij dat in gedachten hadden.

We hopen dan ook dat jullie ons willen helpen om ons streef bedrag van 8.800,- euro voor War Child te halen.

Doneer ook op!