PAsCall TELESERVICE

De teleservice is een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. Wij verzorgen voor u optimale telefonische bereikbaarheid zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken. Wij verzorgen de opvang van uw telefoongesprekken beantwoorden op het moment dat u hier niet of niet direct toe in staat bent. Op deze manier behoudt u optimaal telefonisch contact met zowel uw klanten, leveranciers als medewerkers. Geen gemiste gesprekken meer, geen boze klanten die u niet te pakken krijgen. Wij garanderen bereikbaarheid en beantwoorden uw gesprekken snel, professioneel en met hoogopgeleide en goed getrainde medewerkers.

Altijd bereikbaar met onze teleservice

Standaard bent u met onze teleservice uitstekend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00. Wij bieden onze teleservice daarnaast standaard meertalig aan waarbij standaard zowel Nederlands als Engels ondersteunen.

Naast standaard teleservice bieden wij maatwerk. Wilt u 24/7 bereikbaar zijn? Heeft u speciale wensen of eisen ten aanzien van de opleidingen van onze medewerkers? Is er voor uw klantcontact specifieke kennis en ervaring wenselijk? Wij kijken graag samen met u op welke wij voor u onze teleservice zo in kunnen richten dat het volledig aan uw behoeften voldoet.

Teleservice App

Telefoon opneemservice App-Available-on-the-App-StoreIn onze Teleservice App geeft u of uw medewerker aan hoe en waarop u bereikbaar bent. Met een simpele handeling in onze Teleservice App wijzigt u uw bereikbaarheid. Ook kunt u makkelijk aangeven hoe u de telefoonberichten wilt ontvangen via email, sms of alleen in de App.

Download hier gratis onze iPhone App
Ook de Android App proberen u wij zo snel mogelijk aan te bieden.

TELESERVICE TARIEVEN

Abonnement en gesprekken per maandPrijs
Abonnement per maand€ 10,00
Tussen de 0 en 25 per gesprek€ 2,50
Tussen de 26 en 50 per gesprek€ 2,40
Tussen de 51 en 100 per gesprek€ 2,30
101 en meer per gesprek€ 2,00
Doorverbinden en SMS
Doorverbinden incl. gesprekskosten€ 1,25
Per SMS€ 0,25

Klantenvertellen over PAsCall Telefoonservice

Offerte aanvragen Direct aanmelden

REFERENTIES

Sven van Heijningen

Alles wordt netjes in de Engelse taal beantwoord

12 oktober 2012

Om optimaal bereikbaar te zijn en we soms onze handen vol hebben biedt PAsCall ons dé oplossing en voor dé juiste prijs. Altijd ontvangen we netjes een email met wie er heeft gebeld en welke actie we moeten ondernemen. Omdat wij international werkzaam zijn wordt de telefoon netjes in de Engelse taal beantwoord. Wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop de samenwerking verloopt

Sven van HeijningenProcraft
Sander Remans

Uitstekende out-of-office telefoonservice

28 januarie 2011

Ons bedrijf maakt gebruik van de PAsCall Telefoonservice op een permanente basis. PAsCall biedt mij met uitstekende out-of-office telefoonservice en een paar extra handen. Ik kan dit aan iedereen die behoefte hebben aan professionele en persoonlijke aanpak aanbevelen.

Sander RemansEscrow Alliance
Charles de Bie

De reacties van mijn klanten zijn zeer positief

30 november 2011

Sinds 2008 maak ik gebruik van de telefoonservice van PAsCall en haar teammedewerkers. Naast het snelle en duidelijke SMS- en/of email bericht zijn de reacties van “mijn klanten” zeer positief. Ze worden vriendelijk te woord gestaan. Met name dit laatste is voor mij een reden om PAsCall Telefoonservice aan te raden.

Charles de BieCDB Makelaars
Gerben Bouwhuis

Innovatief

8 april 2013

Naast het feit dat PAsCall Telefoonservice degelijk werk leveren proberen ze ook innovatief te zijn waaronder de Telefoonservice App. Welke zeer prettig werkt.

Gerben BouwhuisLaptop Plus